Ελλάδα

Μήνυση Φουρθιώτη στον Βαξεβάνη – «Πρόκειται για κατάντια» λέει ο εκδότης

Χθες Τρίτη ο κ. Βαξεβάνης γνωστοποίησε πως με εντολή του παρουσιαστή συνελήφθη φωτορεπόρτερ.

Parallaxi
μήνυση-φουρθιώτη-στον-βαξεβάνη-πρό-292725
Parallaxi

«Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, είμαι καταζητούμενος από την Ελληνική Αστυνομία. Αυτή τη φορά μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη- μάνατζερ Τζούλιας», έγραψε πριν από λίγο στο Facebook ο εκδότης και δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης.

Χθες Τρίτη ο κ. Βαξεβάνης γνωστοποίησε πως με εντολή του παρουσιαστή συνελήφθη φωτορεπόρτερ του Documento και σήμερα έκανε γνωστό πως πέρα από τη μήνυση στο πρόσωπό του έχουν κατατεθεί και κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Παύλου Πολάκη, αλλά και κατά συνδικαλιστών αστυνομικών.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΑΙ. Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, είμαι καταζητούμενος από την Ελληνική Αστυνομία. Αυτή τη φορά μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη- μάνατζερ Τζούλιας. Μήνυση έχει καταθέσει και εναντίον του Πολάκη και συνδικαλιστών αστυνομικών. Δεν είναι αστεία υπόθεση όσο και αν παρέχει αφορμή για σχολιασμό της γελοιότητας. Πρόκειται για κατάντια. Πρωτίστως αναδεικνύεται το σοβαρό θέμα, ότι καμία κυβέρνηση, ούτε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατήργησε τον άθλιο νόμο με τον οποίο μπορεί ο κάθε μάνατζερ Τζούλιας να σέρνει στα κρατητήρια δημοσιογράφους καταθέτοντας μια αβάσιμη μήνυση. Το δεύτερο θέμα είναι πως ο Φουρθιώτης δεν κινείται από κάποια προσωπική εμμονή ή δικομανία όπως θέλουν να διαρρέουν. Ο μάνατζερ Τζούλιας, κυκλοφορεί στη δημόσια σφαίρα με το τουπέ που του δίνει η διασύνδεσή του με την κυβέρνηση όπως λέει. Και στους δημόσιους δρόμους με θωρακισμένη BMW που του παρέχει η Αστυνομία επειδή κινδυνεύει. Ο μάνατζερ Τζούλιας πάντα. Αν αμφισβητείτε τη σχέση του με το “σύστημα”, τότε θυμηθείτε, πως πριν το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης δώσει στο Φουρθιώτη φρουρά, συνοδεία, λιμουζίνες και περιπολικά που αφαιρεί από Δήμους, ο Πέτσας επιχείρησε να του δώσει δημόσιο χρήμα με τη λίστα του. Είναι συνεπώς αυταπόδεικτο, πως υπάρχει σχέση αγάπης μεταξύ της κυβέρνησης και του Φουρθιώτη που του δημιουργεί αλαζονεία και τον κάνει να αισθάνεται ισχυρός και ένας από αυτούς. Το ερώτημα δεν είναι αν έχει σχέση με την κυβέρνηση και τα μέλη της, αλλά τι είδους σχέση. Ο μάνατζερ Τζούλιας

Πριν λίγες μέρες είχε εκδοθεί ξανά ένταλμα σύλληψης για τον εκδότη:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα