Νούσιας: Κι εγώ έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

''Αν παραβιαστείτε μιλήστε άμεσα.''

Parallaxi
νούσιας-κι-εγώ-έχω-δεχθεί-σεξουαλική-π-672384
Parallaxi

To δικό του μήνυμα στα θύματα σεξουαλικής και κάθε άλλου είδους κακοποίησης, έστειλε ο δημοφιλής ηθοποιός Τάσος Νούσιας, ενώ όπως αποκάλυψε και ο ίδιος έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση την οποία όπως είπε «τελείωσε αμέσως».

Ειδικότερα ό Τάσος Νούσιας μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου για την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης με τίτλο «Ιστορία χωρίς όνομα», στην οποία πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Ίωνα Δραγούμη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Μπέττυ Λιβανού και κάλεσε όσους βιώνουν κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου, όχι μόνο να μιλήσουν, αλλά να φωνάξουν, ζητώντας από τη νέα γενιά να πατήσει γερά στα πόδια της για τον νέο κόσμο που έρχεται.

Επίσης, ο Τάσος Νούσιας αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που είπε «όχι» στη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας τον λόγο και ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει στη σειρά «Έτερος εγώ».

Σχετικά με το ελληνικό metoo ανέφερε: Όλο το κίνημα το κοιτάζω πολύ σκωπτικά και καθαρά, από την μία λέω υπέροχα που έγινε και έσπασε το απόστημα αλλά από την άλλη λέω πως όλες οι περιπτώσεις που βγήκαν στο φως δεν είναι ίδιες φοβόμουν πάντα μια εξίσωση των περιπτώσεων, βέβαια όλες οι περιπτώσεις έχουν έναν κοινό γνώμονα, την εξουσία, αυτών οι οποίοι ήταν οι εν δυνάμει θύτες. Παρόλαυτα έχουν διαφορές τεράστιες μεταξύ τους, είναι άλλο να είσαι παιδόφιλος, άλλο βιαστής και είναι άλλη η κακή συμπεριφορά. Με τον καιρό βλέπω ότι δεν επιτευχθηκέ αυτή η εξίσωση συνολικά και υπάρχει διαχωρισμός, γιατί μιλάμε για εγκληματικές συμπεριφορές, είναι ποινικά κολάσιμες. Είμαι πάραπολυ σκληρός με αυτό και ειδικά όσον αφορά το πεδίο των παιδιών, για μένα είναι ασυγχώρητο αυτό το κομμάτι, δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ χτύπα ξύλο αν συμβεί στην κόρη μου, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα, όχι μόνο στην κόρη μου σε οποιοδήποτε παιδί που γνωρίζω. Απ την άλλη δεν είδα αυτή την έκρηξη στον δικό μας χώρο να συμπαρασύρει τους άλλους χώρους, πχ τον χώρο της δημοσιογραφίας, τον πολιτικό χώρο και ούτο καθεξής. Τα αντανακλαστικά της διοικούσας αρχής αλλάζουν κάτω από το φως των καταγγελιών, δεν μπορεί να υπάρχει ολιγαρχία σχετικά με την ανωμαλία του καθενός.

Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση ειδικά στα πρώτα μου βήματα αλλά έληξε πολύ γρήγορα, γιατί ίσως η δική μου προσωπικότητα δεν επέτρεψε το παραπέρα και δεν θυσίασα επουδενή την δική μου ψυχική ισορροπία. Το μήνυμα που πρέπει να φύγει από δω είναι να πατήσετε στα πόδια σας αν παραβιαστείτε μιλήστε άμεσα, ανακαλύψτε και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, δεν έχετε ανάγκη κανέναν. 

Δείτε επίσης: 

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα