Οι δηλώσεις των δυο μονομάχων

Διεκδικούν τη νίκη και οι δυο υποψηφιοι

Parallaxi
οι-δηλώσεις-των-δυο-μονομάχων-664157
Parallaxi

Η δήλωση Μπάιντεν

«Είμαστε σε τροχιά νίκης» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις, σε μια συγκέντρωση drive-in, πριν από λίγο ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν σημειώνοντας ότι η διαδικασία μπορεί να συνεχιστεί ίσως μέχρι αύριο το βράδυ.

«Γνωρίζουμε ότι κάθε ψήφος μετράει, αλλά νιώθουμε καλά για εκεί που βρισκόμαστε», πρόσθεσε, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τη διαφαινόμενη νίκη σε Αριζόνα, Ουισκόνσιν, Μίσιγκαν και Τζόρτζια υπογραμμίζοντας ότι στο τέλος θα κερδίσουμε και την Πενσυλβάνια.

Η δήλωση Τραμπ 

“Είμαστε μπροστά με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις εκλογές. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν μπορούν να κατατεθούν ψήφοι αφού κλείσουν τα εκλογικά τμήματα”, τόνισε με tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας πως θα προβεί σε δήλωσε αργότερα σήμερα.

 To Twitter έβαλε επισήμανση στο μήνυμα του Τραμπ στο οποίο αυτός κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ότι προσπαθούν “να κλέψουν” τις εκλογές

To Twitter προειδοποίησε σήμερα τους χρήστες του για το μήνυμα του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο οποίο αυτός κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ότι προσπαθούν “να κλέψουν” τις εκλογές. “Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία”, αναφέρει η πλατφόρμα στην επισήμανσή της στο μήνυμα του Τραμπ.

Η πανδημία αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα για την Αμερική σε αυτές τις εκλογές σύμφωνα με δημοσκόπηση που παρουσιάζει το AP. Ακολουθεί η οικονομία, η υγεία και ο ρατσισμός.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα