Top

Όλες οι εισηγήσεις Ζέρβα για τις αλλαγές στη δημοτική αρχή

Ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν στη διοίκηση του;

Parallaxi
όλες-οι-εισηγήσεις-ζέρβα-για-τις-αλλαγ-528312
Parallaxi

Για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στον δήμο Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, προτείνει τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Νεολαίας, Πέτρο Λεκάκη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Parallaxi.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος απηύθυνε μήνυμα πολιτικής ενότητας, στην τοποθέτηση που έκανε σήμερα το απόγευμα στη διευρυμένη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής την οποία συγκάλεσε, για να ανακοινώσει στους συνεργάτες του τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο σχήμα διοίκησης του δήμου.

Τον Πέτρο Λεκάκη θα διαδεχθεί στα καθήκοντά του ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ο οποίος προερχόταν από την παράταξη ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη του Σπύρου Βούγια, αλλά αργότερα ανεξαρτιτοποιήθηκε. Στη θέση της αντιδημάρχου Παιδείας θα τοποθετηθεί η Ιωάννα Κοσμοπούλου. Πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ θα αναλάβει η Ναταλία Βαρσάμη, ενώ η προεδρία του Κέντρου Πολιτισμού θα περάσει στα χέρια του Στέφανου Γωγάκου.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ζήτησε από τους συνεργάτες του «πολιτική συνοχή, για να κερδίζουμε τις πολιτικές μάχες», τονίζοντας ότι η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης είναι προσηλωμένη σε έναν στόχο: να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Θεσσαλονικέων και να αναβαθμίσει την πόλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έκανε έναν μικρό απολογισμό όσων μέχρι σήμερα πέτυχε η δημοτική αρχή, μιλώντας παράλληλα για σειρά μεγάλων παρεμβάσεων που δρομολογούνται, από τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ανάπλαση της Αριστοτέλους μέχρι το πρόγραμμα αναπλάσεων που προωθείται στις γειτονιές. «Έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά και οφείλουμε να περάσουμε από επάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα