Παιδεία

ΕΔΕ στο ΕΚΠΑ για το «κατέβασμα» του σέρβερ που προκάλεσε αναβολή των εξετάσεων

Οι εξετάσεις θα προγραμματιστούν εκ νέου

Parallaxi
εδε-στο-εκπα-για-το-κατέβασμα-του-σέρ-1119272
Parallaxi

Η Διοίκηση του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) αποφάσισε να πραγματοποιήσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) μετά το χθεσινό περιστατικό, κατά το οποίο φοιτητές και διοικητικοί υπάλληλοι, αντιδρώντας στη απόφαση για διεξαγωγή εξ αποστάσεως των εξετάσεων στις σχολές που τελούν υπό κατάληψη, έθεσαν εκτός λειτουργίας τον σέρβερ του πανεπιστημίου.

Το πρόβλημα διήρκεσε για περίπου μία ώρα και 15 λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνουν οι εξετάσεις, οι οποίες θα προγραμματισθούν εκ νέου.

«Ο Σέρβερ του ΕΚΠΑ έπεσε:

Η κυβέρνηση προσπάθησε να παρακάμψει, με εκβιαστικό τρόπο, το φοιτητικό κίνημα με την εξ’ αποστάσεως εξεταστική! Ενάντια στις μεθοδεύσεις αυτές, σήμερα οι φοιτητικοί σύλλογοι του ΕΚΠΑ μαζί με τον Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων, απαντούν από κοινού με παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ (Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου) του ΕΚΠΑ., ρίχνοντας τους σέρβερ του πανεπιστημίου, μπλοκάροντας έτσι την τηλεξεταστική.

ΟΧΙ στην Τηλεξεταστική – ΟΧΙ στους κυβερνητικούς εκβιασμούς!

Νίκη στον αγώνα ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Το δίκιο το έχουν πάντα οι φοιτητές», ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο facebook.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα