Ελλάδα

Πετρούνιας: «Θα προσπαθήσω να εκπληρώσω το όνειρό μου για δεύτερη φορά»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει του τελικού των κρίκων το πρωί της Δευτέρας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Parallaxi
πετρούνιας-θα-προσπαθήσω-να-εκπληρώ-791401
Parallaxi

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί το πρωί της Δευτέρας (2/8, 11.00 π.μ. ώρα Ελλάδος) στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν τον τελικό, έστειλε το δικό του μήνυμα θετικής σκέψης και νίκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί . Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου , όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί έχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν . Να κερδίσω !», ήταν τα λόγια του Λευτέρη Πετρούνια ενόψει του τελικού των κρίκων.

Τι έκαναν σήμερα (Κυριακή 1/8) οι Έλληνες αθλητές στο Τόκιο

Η πέμπτη θέση που κατέκτησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα. Με κολύμβηση, στίβο και ιστιοπλοΐα συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα για τους Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τα έδωσε όλα στον τελικό των 50μ. ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά κάποιο πρόβλημα στην εκκίνηση τον κράτησε πίσω, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 5η θέση.

Εκτός τελικού στην σφυροβολία γυναικών έμεινε η Σταματία Σκαρβέλη, η οποία κατετάγη 10η με 69.01μ στον Α΄ προκριματικό γκρουπ και 18η στο σύνολο.

Η Βασιλεία Καραχάλιου κατέλαβε την ένατη θέση στη γενική κατάταξη στα laser, μετά μια τρομερή κούρσα στο medal race.

Τσουλφά και Σπανάκη είχαν καλή παρουσία την Κυριακή και ανέβηκαν στη 15η θέση της κατάταξης στην κατηγορία των 470.

Δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα που οδηγεί στο Medal Race και να έχει μία τελευταία ιστιοδρομία στα Finn ο Γιάννης Μιτάκης, ο οποίος κατέλαβε τη δωδέκατη θέση.

Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ξανά ο Θοδωρής Ιακωβίδης- Το μήνυμα των Αντετοκούνμπο από την Ελλάδα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα