Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Τι λένε Κασσελάκης και Γεροβασίλη μετά την απόφαση να μην γίνουν εκλογές

«Ο πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά» - «Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία»

Parallaxi
συριζα-τι-λένε-κασσελάκης-και-γεροβασ-1124557
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Μετά την απόφαση του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ να μην γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, η Όλγα Γεροβασίλη προέβη σε μία σχετική ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε αρχικά: «Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε, να μην απευθυνθούμε στη βάση και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Παρότι το πρότεινε ο Πρόεδρος του Κόμματος.»

Έπειτα συμπλήρωσε: «Η απόφαση του συνεδρίου ως κυρίαρχου σώματος είναι απολύτως σεβαστή.» και συνέχισε αναφέροντας: «Τώρα θα συμβάλλω και θα συμβάλλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη.»

Η κ. Γεροβασίλη καταλήγει: «Δε θα σταματήσω να επιμένω όμως στην άποψη ότι η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά», ενώ τόνισε πως «άλλωστε αυτό του είπε και το συνέδριο στην πρόκληση του «βρείτε μου αντίπαλο»

Δείτε τις αναρτήσεις:

Τις πρώτες του δηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ύστερα από την αναβολή των εκλογών για την ηγεσία του κόμματος, που αποφασίστηκε στο Συνέδριο.

Ο ίδιος μάλιστα, μίλησε για «κάποιους που έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές» και υπογράμμισε: «Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας» προτείνοντας «Επανίδρυση και Νέα όργανα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας. Δικό σας είναι.

Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία και να πάμε σε ένα νέο ρινγκ.

Τι κάνουμε όλοι εμείς απέναντι σε αυτούς τους λίγους; Επανίδρυση. Νέα Όργανα. Αξιοπιστία. Αξιοκρατία. Ανάσα δημοκρατίας τώρα. Λύτρωση τώρα. Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα