Πότε θα γίνει η συναυλία των Τεμπών και ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν

Η συναυλία για το δυστύχημα των Τεμπών αναμένεται να είναι ιστορική, ενώ εδώ και μέρες έχει βγει sold out

Parallaxi
πότε-θα-γίνει-η-συναυλία-των-τεμπών-και-1221933
Parallaxi

Την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου (19:00) θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο η συναυλία μνήμης για το δυστύχημα στα Τέμπη, που συνέβη στις 23 Φεβρουαρίου 2023 και στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Οι γονείς και οι συγγενείς των θυμάτων συνεχίζουν να πενθούν και στέκονται αγέρωχοι, διεκδικώντας την αλλαγή και την δικαιοσύνη.

Το Καλλιμάρμαρο θα είναι κατάμεστο, μιας και ήδη όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες να δίνουν το παρών επί σκηνής, τραγουδώντας όλα όσα οφείλουν να ακουστούν.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Τάνια Τσανακλίδου.

Πολλοί που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους, δηλώνουν πως θα παρεβρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του σταδίου, προκειμένου να εμψυχώσουν και να στηρίξουν τη σημαντική αυτή δράση. Δεν είναι λίγοι και εκείνοι οι οποίοι προσπαθούν να βρουν εισιτήριο ακόμη και σήμερα, ρωτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τυχόν διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά η δράση είχε προκαλέσει διχογνωμία ανάμεσα σε οικογένειες των θυμάτων που ευτυχώς ξεπεράστηκε γρήγορα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα