Πρωτοσέλιδο στους Times τα δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται

Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη τους.

Parallaxi
πρωτοσέλιδο-στους-times-τα-δίδυμα-κορίτσι-0
Parallaxi

Πρωτοσέλιδο στους βρετανικούς Times έγιναν τα δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται έπειτα από τη φονική πυρκαγιά στην Αττική. Η σημερινή έκδοση της εφημερίδας αφιερώνει ένα από τα κεντρικά της άρθρα στην υπόθεση των 9χρονων κοριτσιών, στο οποίο αναφέρεται ότι παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική και τις περισυνέλεξαν ψαράδες που έφτασαν για να βοηθήσουν στην διάσωση, ωστόσο από τότε δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη τους.

Η υπόθεση έχει πάρει δραματικό χαρακτήρα καθώς όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας των δύο αγνοούμενων κοριτσιών υποστήριξε πως είδε τις κόρες του σε τηλεοπτικό πλάνο του Alpha, όπου φαίνονται σε βάρκα με συνοδεία ενός άντρα, πυροδοτώντας μια διαδικασία αναζήτησής τους.

Έκτοτε, επιβεβαιώθηκε ότι τα δίδυμα που φαίνονται είναι παιδιά του άντρα που φαίνεται στο πλάνο ότι τα συνοδεύει, κι όχι αυτά που αγνοούνται και το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert για τα κορίτσια.

Ο πατέρας των διδύμων, Γιάννης Φιλιππόπουλος, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε το Amber Alert που έχει εκδοθεί για τις μικρές, Σοφία και Βασιλική. 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα