Ελλάδα

Σκαρμούτσος: Θα λειτουργήσω μόνο για εμβολιασμένους

«Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε το προσωπικό μας να εμβολιαστεί, το παροτρύνουμε», τόνισε o γνωστός σεφ.

Parallaxi
σκαρμούτσος-θα-λειτουργήσω-μόνο-για-ε-598799
Parallaxi

Για τον έντονο προβληματισμό και τις αντιδράσεις που φέρνουν τα νέα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ στην εστίαση για τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους μίλησε ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Τα πράγματα είναι απλά, όσο περνάνε οι μέρες τα κάνουμε πιο δύσκολα. Είναι πολύ καλό που ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι. Το μεγάλο πρόβλημα βέβαια θα το συναντήσουμε μετά τον Σεπτέμβρη που θα χρησιμοποιήσουμε τους εσωτερικούς χώρους. Καλώς ή κακώς στην εστίαση καλούμαστε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις και να δείξουμε στον κόσμο τι σημαίνει κοινωνική ευθύνη», σημείωσε ο κ. Σκαρμούτσος σε δηλώσεις του στο MEGA διευκρινίζοντας ότι οι εξωτερικοί χώροι δεν έχουν αλλάξει.

«Η εστίαση είναι εδώ να δείξει ότι και με αυτά τα μέτρα μπορεί να επιβιώσει και να λειτουργήσει. Ο καθένας πρέπει να δει τη βάση πελατών του. Εγώ θα λειτουργήσω μόνο για εμβολιασμένους. Θεωρώ ότι το εμβόλιο είναι το μόνο μας όπλο. Το τέταρτο κύμα θα είναι τεράστιο το πλήγμα και για την εστίαση και για άλλες επιχειρήσεις», πρόσθεσε.

«Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε το προσωπικό μας να εμβολιαστεί, το παροτρύνουμε», τόνισε ενώ ερωτηθείς για την πιθανότητα να κλείσει εκ νέου η εστίαση σε περίπτωση τέταρτου κύματος ανέφερε πως: «Δεν θα κλείσουμε αλλά θα είναι τέτοια μέτρα που θα είμαστε ανοιχτά και δεν θα έχουμε πελάτες».

Δείτε επίσης…

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα