Συναυλία για Τέμπη: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Χρήσιμες συμβουλές για τη σημερινή συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο

Parallaxi
συναυλία-για-τέμπη-όλα-όσα-πρέπει-να-ξέ-1223909
Parallaxi

Η συναυλία για τα Τέμπη, στο Καλλιμάρμαρο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/10 και έχουν δοθεί ορισμένες οδηγίες από τη διοργάνωση, για την διασφάλιση της καλύτερης πιθανής εμπειρίας των παρευρισκόμενων.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 17:00 και για την ευκολότερη διαδικασία έλευσης στο Παναθηναϊκό στάδιο, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση των θεατών. Η ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 19:00, ενώ η  διοργάνωση, προειδοποιεί το κοινό, πως το εισιτήριο που θα έχουν στην κατοχή τους, δεν διασφαλίζει της θέση καθήμενου.

Στο στάδιο υπάρχουν : Οι δύο είσοδοι αρένας, οι δύο είσοδοι κερκίδας, μια είσοδος για ΑΜΕΑ, αποχωρητήρια για το κοινό, αλλά και κιόσκι, όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για οποιαδήποτε απορία τυχόν έχουν.

Στο χώρο του σταδίου απαγορεύεται το κάπνισμα, ή κατανάλωση ποτών (πλην νερού) και τροφίμων. Επιπλέον, απαγορεύεται η είσοδος σε ζώα, πλην σκυλιών-οδηγούς για τυφλούς. Οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδο, μπουκάλια, καπνογόνα, αιχμηρά αντικείμενα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου κατά την είσοδο, για λόγους ασφαλείας.

Συστήνεται η χρήση Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Αστική συγκοινωνία- Λεωφορεία : 2,4,10,11,90,209,550 | Στάση αποβίβασης: Στάδιο (Οι γραμμές 2,4,10,11, θα πάρουν παράταση μία ώρα)

Μετρό: Γραμμές Μ2, Μ3 | Στάσεις αποβίβασης: Ακρόπολη, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός

Τρόλεϊ: Γραμμές 2,4,10,11 | Στάση αποβίβασης: Στάδιο

Τραμ: Γραμμή 6 | Στάση αποβίβασης: Ζάππειο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novel Vox (@novelvox)

Το Καλλιμάρμαρο θα είναι κατάμεστο, μιας και ήδη όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες να δίνουν το παρών επί σκηνής, τραγουδώντας όλα όσα οφείλουν να ακουστούν. Στη συναυλία θα εμφανιστούν ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Τάνια Τσανακλίδου.

Η συναυλία θα μεταδοθεί on line ενώ περισσότεροι από 64 δήμοι θα στήσουν οθόνες για την αναμετάδοση της σε δημόσιους χώρους.

Εδώ θα παρακολουθήσετε το LIVE

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα