Ταυτοποιήθηκε η σορός της σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου- Σήκωσαν το τέταρτο βαγόνι

Συγγενείς αφήνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας.

Parallaxi
ταυτοποιήθηκε-η-σορός-της-σοπράνο-ελι-980860
Parallaxi

Εικόνα: Glomex 

Τραγικό τέλος και για την σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, αφού γνωστοποιήθηκε πως η σορός της ταυτοποιήθηκε την Κυριακή. Η 26χρονη Ελισάβετ είναι και επισήμως ένα από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Η σορός της ταυτοποιήθηκε μέσω της μεθόδου DNA. Η 26χρονη έκανε τακτικά το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω δουλειάς με το ταξίδι της Τετάρτης να είναι το τελευταίο της.

Το θλιβερό γεγονός για την ταυτοποίηση της σορού της 26χρονης έκανε γνωστή η φίλη της, Αλεξία Κούβελα, η οποία από την πρώτη στιγμή έκανε έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι.

Η ανάρτηση για την Ελισάβετ:

«Η Ελισάβετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και στήριξη. Ελισάβετ μου σου εύχομαι να βρεις το ροζ σπίτι με την αυλή και το ντιζάιν με παλ χρώματα και καμπύλες και κρασιά και γουρουνάκια στη φάρμα σου, ακριβώς όπως είχαμε συζητήσει στην άλλη πλευρά. Θα μας λείψεις».

Με πληροφορίες από Star

Σήκωσαν το τέταρτο βαγόνι- Λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας 

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο σημείο της τραγωδίας.

Τα συνεργεία σήκωσαν το τέταρτο βαγόνι για να ερευνήσουν τι υπάρχει από κάτω.

Τα βαγόνια μεταφέρονται σε χώρο του ΟΣΕ στη Λάρισα έτσι ώστε να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση από τους ειδικούς.

Λευκά λουλούδια από συγγενείς στον χώρο της τραγωδίας

Έως τώρα 57 άνθρωποι έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν χάσει τη ζωή τους μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων. Οι συγγενείς των θυμάτων επισκέπτονται το σημείο της τραγωδίας και αφήνουν λευκά λουλούδια στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων.

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα είναι πολύ βαρύ, με τους ανθρώπους που φτάνουν στο σημείο να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού αντικρίζουν το θέαμα των διαλυμένων βαγονιών.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα