Βρέθηκαν πάνω από 20 άτομα απανθρακωμένα σε ταβέρνα στην Αργυρά Ακτή

Νέα εξέλιξη.

Parallaxi
βρέθηκαν-πάνω-από-20-άτομα-απανθρακωμέν-345056
Parallaxi

Η εθνική τραγωδία συνεχίζει σήμερα με την περιφέρεια Αττικής να έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Οι νεκροί ανέρχονται αυτή την στιγμή στους 50 και 156 τραυματίες 11 εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Την τελευταία ώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ΣΚΑΪ το οποίο επιβεβαίωσαν o αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου και οι διασώστες, ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε καθώς βρέθηκαν 24 ή 26 άνθρωποι απανθρακωμένοι σε ταβέρνα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προσπάθησαν να σωθούν από τις φλόγες άνθρωποι στην περιοχή Αργυρά Ακτή και κινούμενοι όλοι μαζί εγκλωβίστηκαν σε ταβέρνα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών στη παραλία Κόκκινο Λιμανάκι, ο αριθμός θα ανέβει καθώς ώρα με την ώρα, οι διασώστες εντοπίζουν στην περιοχή σορούς ανθρώπων. Η εικόνα “προδίδει” πως οι άνθρωποι κοντά στο λιμανάκι, προσπάθησαν να τρέξουν να σωθούν μέσω θαλάσσης αλλά δεν πρόλαβαν.

Δύσκολες στιγμές εκτυλίσσονται αυτή την ώρα καθώς ήδη οικογένειες προσεγγίζουν το σημείο για να αναζητήσουν τους ανθρώπους τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ:

Έχουν βρεθεί οι σοροί ακόμη 26 ανθρώπων στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι, που βρίσκεται κοντά στα « σύνορα» με τη Ν. Μάκρη, λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Σκηνές σοκ μεταδίδει από το σημείο της τραγωδίας ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ Παντελής Σαΐτας. «Υπάρχει ένας σωρός απανθρακωμένα πτώματα, στη μέση ενός χωραφιού, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τη θάλασσα. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να επιχείρησαν να βρουν διέξοδο στη θάλασσα αλλά φαίνεται να εγκλωβίστηκαν στις φλόγες».

ΔΕΙΤΕ:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα