Η εκπομπή που θα σε κάνει να αγαπήσεις την ελληνική κουζίνα

Η Θεσσαλονικιά Σεμίνα δημιουργεί εξαιρετικά πιάτα με ελληνικά προϊόντα και τα μοιράζεται με τους συνδρομητές της.

Μυρτώ Τούλα
η-εκπομπή-που-θα-σε-κάνει-να-αγαπήσεις-τ-742214
Μυρτώ Τούλα

Γεγονός, πως στην καραντίνα όλοι ξαφνικά αγαπήσαμε την κουζίνα μας. Ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων που αγαπούν την μαγειρική αλλά μισούν το πλύσιμο των πιάτων. Μαγειρεύω πολύ αλλά συγκεκριμένες safe συνταγές που ξέρω πως θα πετύχουν. Ας μην γελιόμαστε, όλοι αναζητούμε τα κατάλληλα πιάτα σε βίντεο στο YouTube, κυρίως για λόγους ευκολίας, άλλο να βλέπεις την εκτέλεση μιας συνταγής κι αλλό να την διαβάζεις.

Η Θεσσαλονικιά Σεμίνα δημιουργεί εξαιρετικά πιάτα και τα μοιράζεται με τους ακόλουθους της σελίδας της. Από μικρή αγαπούσε την μαγειρική αλλά συστηματικά, ξεκίνησε να ασχολείται τα τελευταία 2 χρόνια με πρώτη απόπειρα το υγιεινό και νόστιμο σπανακόρυζο. Η πρώτη της δημόσια πετυχημένη και απολαυστική συνταγή ήταν η πατάτες ογκραντέν. 

”Δεν μπορώ να ξεχωρίσω εύκολα τα αγαπημένα μου πιάτα, αλλά το φαγητό που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι σίγουρα τα γεμιστά με κιμά γιατί μου θυμίζει το μεσημεριανό διάλειμμα από το καλοκαιρινό μπάνιο. Ο αρακάς είναι ένα από τα φαγητά που δεν θέλω να ξαναφάω ποτέ.  Μικρή  είχα τόση μεγάλη αγάπη για αυτό το φαγητό που από την πολύ, μεγάλη ποσότητα που κατανάλωσα το στομάχι μου με πρόδωσε και η συνέχεια είναι γνωστή.”

To πρώτο της βίντεο στο YouTube ανέβηκε 11 Δεκεμβρίου 2020 πριν 3 μήνες περίπου. Πήρε την απόφαση να ανοίξει τον λογαριασμό της κυρίως λόγω συγκυριών και μετά από παρακινήσεις γνωστών και φίλων μου.

”Σκοπός μου είναι να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά μέσα από τα βίντεο μου και να ξεχνιέται από την πίεση της καθημερινότητας μαθαίνοντας μέσα από την παράδοση. Τα βίντεο μου ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή απόγευμα. Τα γυρίσματα είναι οικογενειακή υπόθεση.”

Η πιο όμορφη στιγμή για την Σεμίνα ήταν όταν ολοκλήρωσε την πρώτη της συνταγή και ανέβηκε το βίντεο στο κανάλι της. Από την άλλη πλευρά η χειρότερη της στιγμή έλαβε χώρα σε ένα γύρισμα, λόγω τεχνικών προβλημάτων, δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει και έπρεπε να το ξαναγυρίσει.

”Δεν είναι πολλές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω γιατί δεν εμπλέκονται πολλά άτομα και όταν παρουσιαστούν, τις αντιμετωπίζω με χιούμορ γιατί αγαπώ αυτό που κάνω και το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Το κανάλι μου στηρίζουν πολλές μικρές και μεγάλες εταιρείες από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό που εμπιστεύτηκαν σε μένα τα προιόντα τους εκτιμόντας την προσπάθειά μου. Φροντίζω πάντα να διαλέγω υλικά που ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί ώστε να κάνει τις συνταγές μου.”

Στο κανάλι της θα βρεις δυο στήλες, μία με αλμυρά και μία για γλυκά. Δεν κάνει διακρίσεις γιατί το καθένα έχει τη δική του χάρη. Το φαγητό με παρέα είναι το αλάτι της ζωής για εκείνη, ενώ η πιο μοναδική κουζίνα για την ίδια είναι η ελληνική. 

”Στο μέλλον περιμένω καλεσμένους στο κανάλι μου για να μαγειρέψουμε υπέροχες συνταγές και να κερδίσουμε συνταγές που θα μας συνοδεύσουν κάθε φορά που πάμε να δοκιμάσουμε κάτι νέο στην κουζίνα μας. Για εμένα η καραντίνα ηταν το έναυσμα για να ξεκινήσω το κανάλι μου στο youtube, οπότε δεν μπορώ να πω ότι με επηρέασε αρνητικά. Στο μέλλον να περιμένετε να δείτε από εμένα, πολλές αγαπημένες συνταγές από όλη την Ελλάδα  με κύριο στοιχείο την Παράδοση.”

Δείτε επίσης:

Πώς αυτοί οι Θεσσαλονικείς γύρισαν την δική τους ταινία εν μέσω κορονοϊού

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα