Ελλάδα

Ο Μηταράκης παραδέχτηκε ότι υπάρχει νεκρό παιδί στον Έβρο

Χωρίς ίχνος ντροπής και ενώ τα «παπαγαλάκια» μιλούσαν για νεκρανάσταση και ο ίδιος ο υπουργός έκανε λόγο για «πολύ καλή κατάσταση» των προσφύγων

Parallaxi
ο-μηταράκης-παραδέχτηκε-ότι-υπάρχει-ν-904722
Parallaxi

Ωμή παραδοχή από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, για το νεκρό παιδί που εντοπίστηκε στον Έβρο και παρέμενε άταφο για μέρες.

«Προκύπτει από τις καταθέσεις ότι ένα παιδί 5 χρονών έχασε τη ζωή του σε τουρκικό έδαφος και αυτό είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστο.

Θα κινηθούμε μέσω του Ερυθρού Σταυρού ώστε να βρεθεί το πτώμα του παιδιού στην τουρκική νησίδα και να έρθει να ταφεί με αξιοπρέπεια από την οικογένεια του».

Όλα αυτά την ώρα που ο υπουργός με ανάρτηση του στο Twitter ανήμερα του 15Αυγουστου δήλωνε ότι οι 38 μετανάστες που βρέθηκαν στον Έβρο «είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Και λίγο πριν «τουίταρε» για το πόσο καλά πέρασε σε μια συναυλία, παρά το γεγονός ότι θεατές ύψωσαν χαρτιά με συνθήματα κατά των επαναπροωθήσεων, αλλά όπως σημείωνε ο υπουργός «κανείς δεν τους έδωσε σημασία».

Την ίδια ημέρα που τα «παπαγάλακια» μέσω διάφορων ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης μιλούσαν χωρίς κανένα ίχνος ντροπής για «νεκρανάσταση» του 5χρονου κοριτσιού, κουνώντας το δάχτυλο για διακίνηση τουρκικών fake news…

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα