Agenda

Η θεατρική ατζέντα της εβδομάδας

Από την παράσταση «Ενώχ Άρντεν- Η ιστορία ενός ναυαγού», έως την «Πετριχώρα» και «Το τενεκεδένιο σχολείο»

Parallaxi
η-θεατρική-ατζέντα-της-εβδομάδας-1235697
Parallaxi

Η θεατρική ατζέντα της εβδομάδας είναι πλούσια και πολυποίκιλη, με θεατρικές πρεμιέρες που αναμέναμε καιρό αλλά και παραστάσεις που αγάπησε και στήριξε το φιλοθεάμων κοινό της πόλης.

Η Parallaxi, σου ετοίμασε μια κατατοπιστική λίστα με όλες τις θεατρικές παραστάσεις που μπορείς να απολαύσεις στα θέατρα της πόλης μαζί με τους αγαπημένους σου, αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

«Δάφνη» | Θέατρο Αυλαία

Η «Δάφνη» είναι ένα  κουίρ παραμύθι για τον έρωτα, την αποδοχή, την επιβολή της εξουσίας και τελικά… την φωτοσύνθεση. Μια ιστορία για όλα όσα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί διαφορετικά. Ένα  σύγχρονο θρίλερ, γραμμένο μόλις το 2022, που συνδιαλέγεται με τον αρχαιοελληνικό μύθο της Δάφνης και του Απόλλωνα.

Η Δάφνη είναι μία σύγχρονη γυναίκα που σιχαίνεται τις ταμπέλες και λατρεύει τα φυτά. Προσπαθεί να επιβιώσει στον έξω κόσμο, σ’ αυτόν τον ετεροκανονικό κόσμο: ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ένα βράδυ, ερωτεύεται μία γυναίκα – μια γουόντερ γούμαν. Και ακριβώς τη στιγμή που πιστεύει ότι έχει κατακτήσει την ευτυχία, ένα (όχι και τόσο) μικρό μυστικό από το παρελθόν της,  έρχεται να ταράξει τη σχέση και τη ζωή της.

Καθώς το τίμημα που πληρώνει για να μπορέσει να το κρατήσει κρυφό μεγαλώνει, το μυστικό της την βαραίνει ολοένα και περισσότερο, την τυλίγει σαν τις ρίζες ενός δέντρου που την αναγκάζουν να μένει ακίνητη. Το δέρμα της σιγά σιγά καλύπτεται με τον φλοιό της ενοχής. Και η Δάφνη θέλει όσο τίποτε πια να πετάξει ένα κομμάτι του εαυτού της. Να γίνει όλα όσα δεν είναι.

Ένα αστικό θρίλερ, που πραγματεύεται, με χιούμορ και ευαισθησία, τον δύσκολο και μοναχικό δρόμο της αποδοχής του εαυτού μας.

Δευτέρα 02/12 και Τρίτη 03/12, στις 21:00 | Θέατρο Αυλαία

«Ενώχ Άρντεν – Η ιστορία ενός ναυαγού» | Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παρουσιάζει το αφηγηματικό αριστούργημα της αγγλικής λογοτεχνίας «Ενώχ Άρντεν-Η ιστορία Ενός Ναυαγού», στη Θεσσαλονίκη, στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη.

Για μία και μοναδική παράσταση Επί σκηνής ο σπουδαίος ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και στο πιάνο ο κορυφαίος σολίστας, Θοδωρής Τζοβανάκης.

Το αφηγηματικό αριστούργημα της αγγλικής λογοτεχνίας «Enoch Arden» δημοσιεύτηκε το 1864 και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς μεγάλους δημιουργούς. Ανάμεσα τους και ο Richard Strauss (Ρίχαρντ Στράους) που, το 1897, έγραψε μια μοναδική σύνθεση για αφηγητή και πιάνο, εμπνευσμένη από το ποίημα του Tennyson.

Πρωταγωνιστές του ποιήματος είναι ο Ενώχ, ο Φίλιππος και η Άννα. Κεντρικό θέμα γύρω από το οποίο αναπτύσσεται το ποίημα είναι ότι ο Ενώχ και ο Φίλιππος είναι αμφότεροι ερωτευμένοι με την Άννα, πράγμα που συνεπάγεται μοιραία ότι η ευτυχία εκάστου εξαρτάται από τη δυστυχία του άλλου.

Η Άννα διαλέγει τον Ενώχ και ο Φίλιππος αποτραβιέται ήσυχα στο παρασκήνιο καταπνίγοντας τα συναισθήματά του για την Άννα.

«Τους έβλεπε και στα βλέμματα τους έβλεπε το χαμό του».

Δευτέρα 02/12, στις 19:00 και στις 21:00 | Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη»

«Sylvia» | Θέατρο Τ

Νέα Υόρκη. Δυτική συνοικία. Ένα ερωτικό τρίγωνο γεννιέται μεταξύ των Greg, Kate και της Sylvia που είναι… σκυλί. Ναι, καλά διαβάσατε.

Ο Greg και η Kate έχουν κενά στη ζωή τους, που προσπαθούν να γεμίσουν με διαφορετικό τρόπο. H Kate αφοσιώνεται στην δουλειά της ενώ ο άντρας της βρίσκει νέες ελπίδες στην σκυλίσια συντροφιά.

Έξυπνη, παιχνιδιάρικη, εκλεπτυσμένη, ασεβής και περιστασιακά σκληρή, η «Σύλβια» του A.R. Gurney είναι μια κωμωδία για τις σχέσεις, τη φύση και τη μοναξιά.

Δευτέρα 02/12, Τρίτη 03/12 και Τετάρτη 04/12, στις 21:15 | Θέατρο Τ

«Βίρα τις άγκυρες» | Βασιλικό Θέατρο

Μια φαντασμαγορική, λαμπερή παράσταση που ψυχαγωγεί, σατιρίζει και, κυρίως, ταξιδεύει το κοινό, με ένα δυνατό σύνολο από σπουδαίους συντελεστές και ταλαντούχους, ηθοποιούς, μουσικούς και χορευτές.

Εκκινώντας από το 1894 και την πρώτη καταγεγραμμένη ελληνική επιθεώρηση Λίγο απ’ όλα, οι δύο συγγραφείς μας ταξιδεύουν στον χρόνο καθώς μας μεταφέρουν στον λαμπερό κόσμο της Επιθεώρησης, παρουσιάζοντας τη μάχη επιβίωσης που έδιναν οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της, με φόντο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της εποχής.

Αντλώντας υλικό από αυτοβιογραφίες μεγάλων πρωταγωνιστριών της εποχής, όπως η Σπεράντζα Βρανά, η Άννα Καλουτά, η Μαρίκα Νέζερ, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, και συνδυάζοντάς το με βιογραφικά στοιχεία μεγάλων κυριών του θεάτρου αλλά και με αφηγήσεις ή φήμες που κυκλοφορούσαν στον θεατρικό χώρο, οι δύο συγγραφείς συνέθεσαν τα βασικά πρόσωπα του έργου μέσα από «υπαρκτά υλικά».

Τετάρτη 04/12 και Κυριακή 08/12, στις 18:30, Πέμπτη 05/12, Παρασκευή 06/12 και Σάββατο 07/12, στις 20:30 | Βασιλικό Θέατρο

«MANOLIS- καρδιά σε τέσσερις χορδές» | Μονή Λαζαριστών, Σκηνή Σ. Καραντινός

Ένα έργο που σκάβει βαθιά στην ψυχή του μεγαλοφυούς και πρωτοπόρου μουσικού, συνθέτη και περφόρμερ και επικοινωνεί απευθείας με την καρδιά του ερωτευμένου, του προδομένου, του παρατημένου ή μελαγχολικού ακροατή, γιατρεύοντάς την από τον πόνο της ανθρώπινης κατάστασης.

Πάνω σε ένα μαγικό πάλκο, μέσα σε έναν κόσμο μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου, ο Μανώλης Χιώτης και τα κοντινά στη ζωή του πρόσωπα, μιλούν σε πρώτο ενικό. Εξομολογούνται. Όχι φήμες. Όχι ψευδείς ιστορίες. Εξομολογούνται τον πυρήνα του ήθους και του σύμπαντος που αποτέλεσε ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης. Έναν πυρήνα σημαδεμένο από την απώλεια, τον πόνο, τον φθόνο, τη σκληρή δουλειά, αλλά και την επιτυχία, την αναγνώριση, την έμπνευση, τον έρωτα, την τόλμη, την πρωτοπορία, την τιμιότητα και την ανθρωπιά.

Τετάρτη 04/12 και Κυριακή 08/12, στις 19:00, Πέμπτη 05/12, Παρασκευή 06/12 και Σάββατο 07/12, στις 21:00 | Μονή Λαζαριστών, Σκηνή Σ. Καραντινός

«Δον Κάρλος» | Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Τι βαραίνει την καρδιά του Δον Κάρλος και αποφεύγει τον πατέρα του Βασιλιά Φίλιππο Β’ της Ισπανίας; Ποιο είναι αυτό το μυστικό που τα άγρυπνα μάτια της Αυλής δυσκολεύονται να αποκαλύψουν;

Κάτω από τη φοβερή εξουσία του βασιλιά και τη δύναμη της Ιεράς Εξέτασης, στην Ισπανία του 16ου αιώνα, ο νεανικός ιδεαλισμός, ο έρωτας, η ευαισθησία, η ανάγκη για αλλαγή, για δράση και για ζωή ασφυκτιούν μέσα στην καρδιά του Δον Κάρλος, που ανήμπορος να διαχειριστεί τα πάθη του, εναποθέτει τις ελπίδες του στον αδελφικό του φίλο Μαρκήσιο Πόζα.

Η ισχυρή θέληση του Πόζα, οι ανανεωτικές του ιδέες, η πίστη και η αφοσίωσή του στον Δον Κάρλος, τον οδηγούν στην εφαρμογή ενός σχεδίου, που θα επιχειρήσει να ανατρέψει την κρατική τρομοκρατία του μονάρχη.

Τετάρτη 04/12 και Κυριακή 08/12, στις 19:00 και Πέμπτη 05/12, Παρασκευή 06/12 και Σάββατο 07/12, στις 20:30 | Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

«Προσδοκώ» | Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

«Προσδοκώ», το έργο του Γιώργου Βέλτσου (με τρεις παρεμβάσεις της Ευγενίας Βάγια), επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Φουαγιέ Θεάτρου Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καρακάντζα και μουσική Δημήτρη Καμαρωτού.

Ένα έργο για τη μνήμη, τον θάνατο και την αθανασία. Το «Προσδοκώ» είναι ένας επικήδειος για το θέατρο, όπως το ξέρουμε μέχρι τώρα αλλά και για την Ιστορία.

Πρόκειται για ένα παιγνίδι ανταγωνισμού και επικράτησης ανάμεσα στους νεκρούς και τους ζωντανούς.

Τετάρτη 04/12 και Κυριακή 08/12, στις 19:00, Πέμπτη 05/12 και Παρασκευή 06/12, στις 21:00 και Σάββατο 07/12, στις 19:00 & στις 21:15 | Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

«Πετριχώρα» | Θέατρο Τ

Η “Πετριχώρα” – Ηπειρώτικη ντοπιολαλιά του «πετριχώρ»: η ιδιαίτερη μυρωδιά της γης μετά τη βροχή – είναι μια μυσταγωγική σκηνική εμπειρία που ζωντανεύει μια παράδοση αιώνων. Βασισμένη στο θρυλικό δημοτικό τραγούδι «Το Γιοφύρι της Άρτας» και τις βαλκανικές εκδοχές του, φέρνει στο προσκήνιο μια ιστορία αιώνων και εξερευνά τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το ατομικό από το συλλογικό, ενώ μας καλεί να αναρωτηθούμε: «Τι κοινωνία είναι αυτή που χρειάζεται να χτίσει Λυγερές για να προοδεύσει;»
Βυθιζόμενοι σε μιαν άλλη πραγματικότητα γινόμαστε κοινωνοί της ιστορίας της Λυγερής, από την πρώτη επαφή της με τη μοίρα, έως την τελική προδοσία από τον Πρωτομάστορα και τους υπόλοιπους συντοπίτες της, και τον τραγικό χαμό της στον υγρό τάφο του γεφυριού.
Η “Πετριχώρα” είναι μια παράσταση του θεάτρου της επιτέλεσης που φέρνει τους θεατές πρόσωπο με πρόσωπο με την ίδια την ουσία της παράδοσης. Μέσα από τελετουργικά σχήματα, εκφραστική κίνηση, φωνή και παραδοσιακό τραγούδι σχηματίζεται μια πολυφωνική κοινότητα εννέα σωμάτων που χτίζουν και γκρεμίζουν αδιάκοπα τον κόσμο της ιστορίας, προσπαθώντας να δώσουν απάντηση σ΄ ένα παλιό ερώτημα: Μπορούν να συμβαδίσουν το ατομικό και το συλλογικό, η πρόοδος και η παράδοση, η επιστήμη και η φύση;
Η “Πετριχώρα” είναι μια χώρα που δεν χτίσαμε, ένα τραγούδι που δεν έχει βρει τα λόγια να πει την αλήθεια, μια πορεία που καλούμαστε να αποφασίσουμε μαζί.
Παρασκευή 06/12 και Σάββατο 07/12, στις 21:30 και Κυριακή 08/12, στις 20:00 | Θέατρο Τ

«…Και Ιουλιέτα» | Alte Fablon

Η Ιουλιέτα που επέζησε. Η Ιουλιέτα που πενθεί. Σε μια ρωγμή του χρόνου. Που “διασχίζει και διασχίζεται”.

Απόψε, θα απεκδυθεί το ένδυμα της σαιξπηρικής της καταγωγής, θα σβήσει τα ίχνη από το σύμβολο που κουβαλάει, θα διαρρήξει το πλαίσιο που την περιβάλλει και μετά από χρόνια θα διεκδικήσει μια άλλη θέση στην ιστορία της. Μια άλλη θέση μέσα της. Η Ιουλιέτα που αποφασίζει να μιλήσει. Και τα λόγια της είναι και δικά μας λόγια. Για ότι είναι και σημαίνει έρωτας. Για ότι χάσαμε. Για το σημείο εκείνο που θα γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει πάντα μια οπή – εκεί που βρίσκεται η καρδιά. Για ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας και δεν μπορούμε.

Όμως “O Φόβος είναι ένα δρόμος κλειστός για τον έρωτα”. Και η Ιουλιέτα, γενναία στον έρωτα, στην αγάπη στην απώλεια, θα ακολουθήσει έναν δρόμο βραχώδη, δύσβατο, που θα την οδηγήσει σε ότι ίσως πόθησε μετά τον Ρωμαίο. Την κάθαρση.

Πέμπτη 05/12, Παρασκευή 06/12 και Σάββατο 07/12, στις 21:15 και Κυριακή 08/12, στις 19:15

«Η γίδα» | Artbox Fargani

Πρόκειται για ένα από τα πιο τολμηρά (και πολυβραβευμένα) έργα του γνωστού συγγραφέα (Έντουαρντ Άλμπι), όπου το καυστικό χιούμορ και οι συναισθηματικές εναλλαγές κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης αποδομείται, σε χρόνο dt, η αστική και οικογενειακή ευτυχία μέσα στην οποία ζουν οι ήρωες. Ο… τρελός έρωτας του απόλυτα επιτυχημένου Μάρτιν για μια Γίδα φέρνει καταστροφικές συνέπειες στην οικογένεια τα μέλη της οποία έρχονται αντιμέτωπα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Τελικά δεν είναι όλα και τόσο «τακτοποιημένα» όσο φαίνονται; Την απάντηση την δίνει η ίδια η παράσταση όπου η κωμωδία συνυπάρχει με το τραγικό θέτοντας ερωτήματα για την ίδια μας την κοινωνία..

Πέμπτη 05/12, Παρασκευή 06/12 και Σάββατο 07/12, στις 21:00 και Κυριακή 08/12, στις 20:00 | Artbox Fargani

«Το τενεκεδένιο σχολείο» | Θέατρο Αυλαία

Στην αυλή του Ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος» στην Τούμπα, οι πρόσφυγες αδελφοί –και πρόγονοί μας- από την Σμύρνη έφτιαξαν με τα ίδια τους τα χέρια, από ξύλα και τενεκέδες, το πρώτο προσφυγικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, όπου μέχρι και σήμερα υπάρχει το 56 ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης με την επιγραφή «Τενεκεδένιο Σχολείο».

Στην ιστορία μας αναβιώνεται μία αξιολάτρευτη παρέα προσφυγόπουλων του 1923, οι οποίοι μαζί με τους γονείς και τους αγαπημένους τους δασκάλους, τον –λόγιο- κύριο Χαρίλαο και την –μελωδικότατη- κυρία Πολυξένη, έγραψαν Ιστορία. Μέσα από τις λάσπες των προσφυγικών καταυλισμών ενώθηκαν, συν δημιούργησαν κάνοντας την αναποδιά παιχνίδι, την δυσκολία ελπίδα και την προσφυγιά αλληλεγγύη.

«ΤΟ ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», το θεατρικό έργο, βασισμένο σε πραγματικά ιστορικά στοιχεία, με αυθεντική πρωτότυπη μουσική και παραδοσιακά σμυρναίικα και ρεμπέτικα τραγούδια, ζωντανεύει φέτος στη σκηνή, ως ένα από τα πιο συγκινητικά κομμάτια της ιστορίας της Θεσσαλονίκης.

Σάββατο 07/12, στις 12:00 | Θέατρο Αυλαία

«Ο Μικρός Πρίγκηπας» | Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Το πασίγνωστο και διαχρονικά αγαπημένο έργο του Antoine de Saint-Exupery ζωντανεύει στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Μια ιστορία – σταθμός για την παγκόσμια λογοτεχνία και για τον Μικρό Βορρά μια συλλογική ανάγκη: να ονειρευτούμε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από τρυφερότητα.

Μέσα από ποικίλες τεχνικές θεατρική αφήγησης με έμφαση στην χρήση μάσκας, το ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα ξεδιπλώνεται και σας καλεί να γίνετε συνταξιδιώτες στην διαπλανητική του περιήγηση και την γνωριμία του με νέους παράξενους μα συνάμα συναρπαστικούς κόσμους. Ένα έργο που μας θυμίζει την δύναμη της φιλίας και την ανάγκη όλων μας για σεβασμό και φροντίδα.

Σάββατο 07/12, στις 17:00 | Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

«Η αγάπη άργησε μια μέρα» | Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών

Ύμνο στην ελευθερία και τον έρωτα αποτελεί η νέα παράσταση που έρχεται, σε συμπαραγωγή, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του ΔηΠεΘε Κοζάνης.
Το εμβληματικό βιβλίο της Λιλής Ζωγράφου «Η αγάπη άργησε μια μέρα» μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή, σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι ο οποίος συνυπογράφει μαζί με τη Ροδή Στεφανίδου και τη διασκευή- δραματουργική επεξεργασία.
Στο έργο σκιαγραφείται αριστοτεχνικά η απάνθρωπη σκληρότητα της πατριαρχικής οικογένειας, οι κοινωνικές συμβάσεις και η ευλογία της αγάπης.
Σάββατο 07/12, στις 21:00 και Κυριακή 08/12, στις 19:00 | Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών

«Ο Ραφτάκος των Λέξεων» | Θέατρο InSitu

Ο πιο αγαπημένος Ράφτης μικρών και μεγάλων βάζει ξανά μπρος την ραπτομηχανή του αυτή την φορά σε έναν νέο και φιλόξενο θεατρικό χώρο της πόλης που μοιάζει να φτιάχτηκε γι’ αυτόν!

Την πιο χουχουλιάρικη εποχή του χρόνου, ο Ραφτάκος μας επιστρέφει για να φτιάξει τα πιο όμορφα και μοναδικά ρούχα με… λέξεις και να μας θυμίσει ότι η τρυφερότητα και η καλοσύνη είναι απαραίτητα συστατικά ενός καλύτερου κόσμου.

Κυριακή 08/12, στις 11:30 | Θέατρο InSitu

«Ο Εγωιστής γίγαντας» | Θέατρο Αλέξης Μινωτής

Ο Εγωιστής Γίγαντας του Oscar Wilde είναι ένα διαχρονικό παραμύθι για μικρά και για μεγάλα παιδιά. Είναι ένα αριστούργημα της παιδικής λογοτεχνίας που μιλάει για συναισθήματα και καταστάσεις που όλα τα παιδιά από μικρή κιόλας ηλικία καλούνται να διαχειριστούν. Στη θεατρική διασκευή της ομάδας, μεταφέρουμε τον κόσμο του Oscar Wilde στον σύγχρονο δικό μας κόσμο με χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και με προβληματισμό, τονίζοντας τα -πάντα επίκαιρα- θέματα της ενεργού πολιτότητας.

Κυριακή 08/12, στις 11:30 | Θέατρο Αλέξης Μινωτής

«Οδύσσεια του Ομήρου» | Θέατρο Άνετον

Η Οδύσσεια του Ομήρου, το δεύτερο μεγάλο ηρωικό έπος της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, επιστρέφει τον Δεκέμβρη για μία μόνο παράσταση!

Η Ομήρου Οδύσσεια αποτελεί ίσως το πιο γνωστό κείμενο που πραγματεύεται τις έννοιες της περιπέτειας, της περιπλάνησης και της αέναης ανάγκης του ανθρώπου για το νόστο, την επιστροφή στο οικείο, στην πατρίδα.

Μέσα από διάφορα αφηγηματικά μέσα όπως παντομίμα, αυτοσχεδιασμό και – φυσικά- διάδραση, με ζωντανή μουσική και τραγούδι, τα παιδιά μετατρέπονται σε συνταξιδιώτες και οι ηθοποιοί στο όχημα ώστε να ξετυλιχθεί η μεγάλη περιπέτεια των ηρώων.

Κυριακή 08/12, στις 17:30 | Θέατρο Άνετον

«Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας» | Μικρή Σκηνή

“Ο Ευτυχισμένος πρίγκιπας” του Όσκαρ Ουάιλντ από την ομάδα «Το θέατρο της μικρής Σκηνής» συνεχίζεται για όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου στη Μικρή Σκηνή, στην Κ. Τούμπα. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα αγάπη και προσφορά!

«Ο Ευτυχισμένος πρίγκιπας» θα χαρίσει ολόκληρο το εαυτό του στους αδικημένους αυτού του κόσμου με τη βοήθεια ενός χελιδονιού! Μέσα στο κρύο και στο χιόνι των Χριστουγέννων οι καρδιές των ανθρώπων θα παραμείνουν ζεστές!

Κυριακή 08/12, στις 12:00 | Μικρή Σκηνή

«Οι Μαλαλού και οι αποστολές του Άη Βασίλη» | Τεχνόκοσμος

Οι Θεατρικές παραγωγές Τεχνόκοσμος παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση «Οι Μαλαλού και οι αποστολές του Άη-Βασίλη», της Θεοδώρας Μωυσιάδου. Στην νέα Θεατρική Σκηνή του Τεχνόκοσμου, Ανδρούτσου 14 στον Εύοσμο.

Λίγα λόγια για το έργο: Ένας μικρός καλικάντζαρος ανεβαίνει στη Γη τις ημέρες των Χριστουγέννων. Φτάνοντας βλέπει τον τρόπο που γιορτάζουν οι άνθρωποι και εύχεται να γίνει κι αυτός ένα αληθινό παιδί. Η Μαριλού, ένα μικρό κορίτσι, προσπαθεί να τον βοηθήσει να πετύχει τον σκοπό του. Την λύση θα δώσει ο Άη-Βασίλης φυσικά. Μία παράσταση για όλη την οικογένεια, στο πνεύμα των εορτών με πολλές στιγμές γέλιου !!!

Κυριακή 08/12, στις 12:00 | Τεχνόκοσμος

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα