Διεθνή

Στη φυλακή ο σύζυγος της Καϊλή – Αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας της

Πρόκειται για πληροφορίες των Βελγικών ΜΜΕ - Προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τις Αρχές.

Parallaxi
στη-φυλακή-ο-σύζυγος-της-καϊλή-αφέθηκ-946250
Parallaxi

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή και ο λομπίστας συνδικαλιστής, Λούκα Βισεντίνι, είναι -σύμφωνα πάντα με τα βελγικά ΜΜΕ- οι δύο από τους έξι συλληφθέντες για το σκάνδαλο χρηματισμού του Κατάρ, που αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τη έγκυρη βελγική Le Soir, ο πατέρας της Εύας Καϊλή, ο οποίος είχε συλληφθεί με μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά έξω από ένα ξενοδοχείο των Βρυξελλών, αφέθηκε ελεύθερος. Την ίδια τύχη είχε και ο Τέλος, ο Λούκα Βισεντίνι, ο οποίος ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Από την άλλη πλευρά, ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, οδηγήθηκε επίσης στη φυλακή, όπως και ο πρώην βουλευτής του S&D, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» όλης αυτής της υπόθεσης.

Επιπλέον, στη φυλακή οδηγείται ένας ακόμα λομπίστας, του οποίου τα βελγικά ΜΜΕ δίνουν στη δημοσιότητα μόνο το αρχικό γράμμα το ονόματός του, ο οποίος κατονομάζεται ως «F».

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες από τα ΜΜΕ του Βελγίου και -προς το παρόν- δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τις βελγικές αρχές.

πηγή – in.gr
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα