Χαλκιδική – Τραγωδία σε κατασκήνωση: Ξεσπούν ο πατέρας και ο παππούς της άτυχης 8χρονης

«Είναι αδιάφοροι και ανεύθυνοι οι άνθρωποι εκεί»

Parallaxi
χαλκιδική-τραγωδία-σε-κατασκήνωση-ξ-1033803
Parallaxi

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τον τραγικό θάνατο ενός 8χρονου κοριτσιού σε κατασκήνωση στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση οι Αρχές έχουν προχωρήσει ήδη σε δύο συλλήψεις, αυτή της 19χρονης ομαδάρχισσας και του 34χρονου αρχηγού της κατασκήνωσης.

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν τα λόγια του παππού και του πατέρα της άτυχης 8χρονης που βρέθηκε στην πισίνα της κατασκήνωσης πνιγμένη και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που ακολούθησαν από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε, δεν τα κατάφερε.

Ο παππούς του άτυχου κοριτσιού μίλησε στο newsit.gr για το τραγικό περιστατικό:

«Ακόμα δεν έχουμε καμιά ενημέρωση από την κατασκήνωση για το τι συνέβη με το παιδί στην πισίνα. Το παιδί ήξερε μπάνιο όσο μπορεί να ξέρει ένα οχτάχρονο, ίσα ίσα να επιπλέει.

Είναι αδιάφοροι και ανεύθυνοι οι άνθρωποι εκεί. Δεν απαντάνε, δεν λένε τίποτα φοβούνται την ευθύνη. Το περασμένο Σάββατο (10/08/2024) είχε φύγει το παιδί για την κατασκήνωση και θα ερχόταν αυτό το Σάββατο πίσω στο σπίτι. Είχε ξαναπάει και πέρσι η μικρή στην κατασκήνωση και πέρασε όμορφα, πέρασε καλά».

Όπως λέει ο παππούς του άτυχου κοριτσιού «υποθέτω με τη λογική δηλαδή, ότι το παιδί ήταν ήδη πνιγμένο και βρισκόταν στο βυθό της πισίνας γι’ αυτό και δεν το είδαν όταν έφυγαν από εκεί μαζί με τα υπόλοιπα. Όταν κατάλαβαν ότι απουσιάζει και το ψάξανε τότε το είδανε.

Εμείς το είχαμε πάρει και γιλέκο και μπρατσάκια αλλά αυτοί δεν τού τα φορούσαν του παιδιού. Έχω πόνο και οργή μέσα μου».

Συντετριμμένος και ο πατέρας της 8χρονης που ανασύρθηκε νεκρή από την πισίνα που υπήρχε μέσα σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική, περιμένει τις επίσημες απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης του.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα για το πώς έγινε, δεν έχω μυαλό, εγώ σε λίγες ώρες κηδεύω το παιδί μου. Έχουμε μια υποψία μήπως δεν το πήραν καθόλου το παιδί από την πισίνα, να μην το είδαν αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά» λέει ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική και συνεχίζει:

«Όλα είναι ανοιχτά για το τι έχει συμβεί, δεν μας είπαν τίποτα από την κατασκήνωση. Άλλος λέει ότι υπήρχε επίβλεψη και άλλος λέει ότι δεν υπήρχε. Αναρωτιόμαστε όλοι πώς είναι δυνατόν, να μην είδε κανείς ότι ένα οκτάχρονο κορίτσι έφυγε» δήλωσε στο newsit.gr.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα