Η στάση του Σωκράτη Μάλαμα για τη συναυλία των Τεμπών

Σήμερα συνεδριάζει το ΚΑΣ για να γνωμοδοτήσει για την παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου. 

Parallaxi
η-στάση-του-σωκράτη-μάλαμα-για-τη-συναυ-472367
Parallaxi

Με μια ανάρτηση του στα social media ο Σωκράτης Μάλαμας στηρίζει τη συναυλία των Τεμπών, μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες:

”ΝΑΙ, κατανοώ τη θλίψη και τη θέση κάποιων γονέων και συγγενών για τα παιδιά που χάθηκαν τόσο άκαιρα και παράδοξα.
Κατανοούμε την οδύνη και ο σεβασμός μας ειναι απολυτος στο προσωπό τους. Έχουμε παιδιά και γνωρίζουμε το αισθημα της διαρκούς απώλειας, όμως η συμπαράστασή μας είναι επίσης απόλυτη για την εξεύρεση της αλήθειας που έχει αλλοιωθεί -αποκρυβεί με τόση επιμέλεια κάτω απο περίεργα σχεδιάσματα- τεχνάσματα και νομικά κόλπα.
Είναι υπόθεση όλων μας γι αυτό συμμετέχω με κάθε τροπο σ αυτή την συναυλία.
_______________
Σωκράτης Μάλαμας”
Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν μετά την ανακοίνωση της συναυλίας, που πρώτη έφερε στο φως η parallaxi. Ο κ. N. Πλακιάς, εκ των συγγενών των θυμάτων εξέφρασε την αντίρρηση του για την πραγματοποίηση της συναυλίας με αντίτοιμο, αποφασίζοντας να στείλει εξώδικα στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν.
Η αντίδραση της Μαρίας Καρυστιανού ήταν έντονη. 
Ξεκάθαρη θέση πήραν από την αρχή ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Φοίβος Δεληβοριάς. 
Σήμερα συνεδριάζει το ΚΑΣ για να γνωμοδοτήσει για την παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Την Τρίτη το απόγευμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεότερων Μνημείων (ΚΣΝΜ), το οποίο αναμένεται να λάβει χώρα την προσεχή Πέμπτη.

Στην ανάρτηση του ΥΠΠΟ,  μεταξύ των οκτώ θεμάτων που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του ΚΣΝΜ υπάρχει και το αίτημα του Συλλόγου «Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-02 2023» για παραχώρηση του Καλλιμάρμαρου «με σκοπό τη διοργάνωση μουσικής συναυλίας καθώς και για χορήγηση άδειας φωτογράφισης, επίγειας και εναέριας κινηματογράφησης και ανάρτησης του οπτικοακουστικού υλικού στο διαδίκτυο».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα