Τέμπη – πατέρας θύματος: Τα παιδιά μας τα τρώει το χώμα και ο Καραμανλής κουνάει το δάχτυλο

«Έχουμε πολλά στοιχεία στα χέρια μας που δεν είναι ανακοινώσιμα ακόμα», δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας, Χρήστος Χούπας.

Parallaxi
τέμπη-πατέρας-θύματος-τα-παιδιά-μας-1126022
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

«Από πίσω κρύβεται κουκούλωμα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, Χρήστος Χούπας, ρίχνοντας «βολές» κατά της κυβέρνησης και του Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον οποίο χαρακτήρισε ως «ξεδιάντροπο».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χούπας μιλώντας το πρωί της Κυριακής (24/03) στο MEGA, ύστερα από την αποκάλυψη του «Βήματος» περί αλλοίωση των συνομιλιών του σταθμάρχη λίγες ώρες μετά την πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ανέφερε:

«Έχουμε πολλά στοιχεία στα χέρια μας που δεν είναι ανακοινώσιμα ακόμα. Από πίσω κρύβεται κουκούλωμα, ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούνται. Όλο το Καραμανλέικο προσπαθούν να καλύψουν. Θα μπορούσε, τη στιγμή που κουνούσε το δάχτυλο, ο ξεδιάντροπος, θα μπορούσε εφόσον θεωρεί τον εαυτό του αθώο να βρεθεί στη διάθεση της δικαιοσύνης και να αθωωθεί ενδεχομένως. Το να κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία είναι το λιγότερο άνανδρο. Ευελπιστούμε, αλλά δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος. Θέλουμε τη δικαίωση».

«Κάθε μέρα, το βράδυ μας μιλάνε τα παιδιά μας. Παιδιά χάσαμε όχι γατιά. Τα παιδιά μας τα τρώει το χώμα. Και κουνάει το δάχτυλο, σε ποιον τον κουνάει; Τυχαία πήρε το επίθετο αυτό, δεν μόχθησε για να το αποκτήσει. Αλλά τι να πεις στην Ελλάδα. Ευθύνη φέρει ο υπουργός. Από τα συστήματα ασφαλείας δεν δούλευε κανένα. Μου είναι αδιάφορο αν θα τιμωρηθεί ένας ή πολλοί. Η προσπάθεια στρέφεται εναντίον μόνο του σταθμάρχη. Δεν μπορεί να φταίει μόνο αυτός, είναι άνθρωπος, αν πάθαινε κάτι;», τόνισε ο ίδιος στο τέλος.

Δείτε το βίντεο:

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα