Ελλάδα

Κουμουτσάκος σε Λατινοπούλου: Οι «τρίχες» μιλούν και αφήνονται να βυθιστούν μόνες τους

«Οι «τρίχες» δεν χρειάζονται θεσμικές απαντήσεις και διευκρινίσεις.»

Parallaxi
κουμουτσάκος-σε-λατινοπούλου-οι-τρί-768143
Parallaxi

Στις 31 Μαΐου, η πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, ανέβασε ένα video στα social media στο οποίο αναφερόταν στις γυναικείες τρίχες, στην κυτταρίτιδα, στους ραγάδες και στις πανάδες. Εξηγούσε λοιπόν πως τα παραπάνω φυσικά στοιχεία δεν αποτελούν πρότυπο ομορφιάς και την κάνουν να αισθάνεται άβολα όταν τα αντικρίζει. Επίσης έθιξε και το ανδρικό φύλλο και συγκεκριμένα είπε πως οι άντρες δεν θα έπρεπε φοράνε «γυναικεία» ρούχα, να ξυρίζονται παντού και να βάφονται.

Μάλιστα, χαρακτήρισε νοσηρή μειοψηφία όσους ποστάρουν φωτογραφίες με σχετικό περιεχόμενο. Τις απαντήσεις της η κα. Λατινοπούλου τις πήρε, όχι μόνο από τους χρήστες στα social media αλλά και από τον κόσμο της showbiz, από ηθοποιούς, influencer, συγγραφείς και κωμικούς, ακόμη και από μεγάλες εταιρίες.

Μάλιστα όπως φαίνεται παρακάτω μέχρι και υπουργοί έσπευσαν να της απαντήσουν μέσω των social media. Τελευταίος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος της έδωσε μία σκληρή απάντηση στο Twitter.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Οι «τρίχες» δεν χρειάζονται θεσμικές απαντήσεις και διευκρινίσεις. Ακόμα και όταν απορρίπτονται ως προσωπικές «απόψεις». Οι «τρίχες» μιλούν και αφήνονται να βυθιστούν μόνες τους».

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) June 3, 2021

Ας κάνουμε λίγη ακόμα διαφήμιση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Dove και Veet απαντούν με τον πιο έξυπνο τρόπο στην Α. Λατινοπούλου

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα