Επικαιρότητα

Τουλάχιστον 2 χρόνια η Νέα Δημοκρατία έκρυβε τον Πάτση

Ένα πέπλο παρακμής απλώνεται στη χώρα. 

Parallaxi
τουλάχιστον-2-χρόνια-η-νέα-δημοκρατία-έ-907151
Parallaxi

Στη διαγραφή του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση από τη γαλάζια Κ.Ο. προχώρησε χθες η Νέα Δημοκρατία, μετά τις σοβαρές καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για πλουτισμό του από αγορά «κόκκινων» δανείων «κοψοχρονιά» και την απευθείας ανάθεση, ύψους 1 εκατ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ.

Παρακάτω όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Έλλη Τριανταφύλλου για το ieidiseis: 

Ήδη, η ΝΔ, βρίσκεται σε θέση απολογίας, καθώς οι πολιτικά μη ανεκτές επιχειρηματικές δραστηριότητες του εν λόγω βουλευτή ήταν γνωστές εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια –κάτι που ήδη καταγγέλλει η Κουμουνδούρου –ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε χθες αποφασισμένος να κλιμακώσει τις πιέσεις, ζητώντας τη σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθεί αν ο κ. Πάτσης έχει καταθέσει ελλιπές πόθεν έσχες και ποιες ενέργειες έγιναν έκτοτε.

Η απόφαση για τη διαγραφή του βουλευτή ελήφθη, τυπικά τουλάχιστον, αργά χθες το μεσημέρι από τον ίδιον τον πρωθυπουργό και αφού είχε προηγηθεί η κλήση του για εξηγήσεις από τον Γ.Γ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Μπούγα.

Ο Πάτσης στον… πρωινό καφέ

Η υπόθεση, ωστόσο, συζητήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και στον χθεσινό πρωϊνό καφέ, υπό τον κ. Μητσοτάκη. Εκεί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι, με βασικότερη ότι σε μία στιγμή που έχει «κατακάτσει» η υπόθεση των υποκλοπών και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των πολιτών είναι η πολυεπίπεδη ακρίβεια, ένας γαλάζιος βουλευτής εμφανίζεται όχι απλώς να ταυτίζεται αλλά να εκπροσωπεί την απεχθή για την κοινωνία επιχειρηματική δράση των funds που αγοράζουν σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές «κόκκινα δάνεια» από τις τράπεζες και μετά συμπεριφέρονται χωρίς ίχνος κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους δανειολήπτες.

«Τέτοιους είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη Ν.Δ» σημείωναν πηγές του κόμματος μετά την ακρόαση του βουλευτή Γρεβενών από τον Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. Γιάννη Μπούγα, τον Γεν. Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γιάννη Μπρατάκου και του Γεν. Γραμματέα της Βουλής Γιάννη Μυλωνάκη.

Λίγο αργότερα, με ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού έγινε γνωστό ότι ο μέχρι πρότινος βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ,καθώς οι εξηγήσεις του για επαγγελματικές του δραστηριότητες «δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας» και οι εξηγήσεις του δεν ήταν επαρκείς.

Αρνήθηκε να παραδώσει την έδρα του

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρώην γαλάζιος βουλευτής δέχθηκε συντονισμένες πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου και την Πειραιώς να παραδώσει την έδρα του στη ΝΔ, αλλά ο ίδιος το αρνήθηκε μέχρι τέλους, δηλώνοντας ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος. Κάτι που προφανώς προκάλεσε ένταση αλλά και προβληματισμό για τον τρόπο που θα κινηθεί εφεξής ο βουλευτής Γρεβενών.

Μετά τη διαγραφή του κ. Πάτση, ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο «κάδρο» των ευθυνών τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυρ. Πιερρακάκη για την υπόθεση της απευθείας ανάθεσης σε εταιρεία του κ. Πάτση, του έργου παροχής νομικών συμβουλών στα ΕΛΤΑ.

Συνεργάτες του κ. Πιερρακάκη έκαναν λόγο για προσπάθεια της Κουμουνδούρου να τον εμπλέξει για λόγους «μικροπολιτικής σκοπιμότητας”. Παρέπεμπαν, δε, σε παλαιότερα τοποθέτηση του Νίκου Παππά για το ρόλο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής στα ΕΛΤΑ. “Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 διακήρυττε με επίσημες δηλώσεις ότι τα ΕΛΤΑ δεν βρίσκονται στην εποπτεία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, αλλά ότι το τελευταίο έχει αρμοδιότητα μόνο επί των νομοθετικών και κανονιστικών θεμάτων που αφορούν στον ταχυδρομικό τομέα» σημείωναν οι ίδιες πηγές, ξεκαθαρίζοντας ότι η εποπτεία ανήκει στο Υπερταμείο.

Αμηχανία στη ΝΔ

Η νέα υπόθεση, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Γρεβενών, προκάλεσε νευρικότητα, αμηχανία και ένταση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με γαλάζιους βουλευτές να αναδεικνύουν στις κατ ιδίαν συζητήσεις τους την ηθική διάσταση των αποκαλύψεων, αλλά και τα σοβαρά ερωτήματα που μένει να απαντηθούν.

Με πρώτο και βασικότερο αν είναι δυνατόν ένας βουλευτής να συμμετέχει στη διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών, που έχουν έδρα πραγματική ή καταστατική στην αλλοδαπή είτε αυτοπροσώπως είτε με παρένθετα πρόσωπα, όταν σύμφωνα με νόμους του 2003 και του 2016, , όχι μόνο απαγορεύεται αλλά επισείει και ποινή φυλάκισης 2 ετών και χρηματική ποινή ως 500.000 ευρώ.

«Εμπίπτει η περίπτωση του βουλευτή Πάτση σε αυτές τις μέριμνες; Μένει να απαντηθεί. Και αυτό, όπως και άλλα πιθανά παρακλάδια της υπόθεσης.

Πηγή: Έλλη Τριανταφύλλου, ieidiseis 


Νευρικότητα στα «γαλάζια» στελέχη φέρνουν οι αλλαγές στις έδρες – Οι νομοί που θα δοθεί μάχη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου «σφύριξε» προ διημέρου τη λήξη της συζήτησης που ξεκίνησε στο εσωτερικό της ΝΔ μετά από δημοσίευμα του περασμένου Σαββάτου, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση φέρονταν να εξετάζει την πιθανότητα διεξαγωγής των επόμενων εκλογών με την προηγούμενη και όχι τη νέα απογραφή.

Προφανώς, εν τέλει, κρίθηκε ότι κάτι τέτοιο θα σήκωνε μεγαλύτερη πολιτική «σκόνη» από τα προβλήματα που θα επιχειρούσε να λύσει. Διότι, σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες του IEidiseis.gr, το σενάριο όχι απλώς συζητήθηκε, αλλά αναλύθηκε διεξοδικά στις κλειστές συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς οι αλλαγές που θα προκύψουν πανελλαδικά σε κάποιες εκλογικές έδρες, αφενός θα δημιουργήσουν ένταση και εσωτερικές τριβές σε βουλευτές και ενδιαφερόμενους για εκλογική κάθοδο και ενδεχομένως θα μεταβάλουν την ισορροπία των πολιτικών δυνάμεων σε κάποιους, εκλογικά κρίσιμους για την κυβερνητική παράταξη, νομούς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το εγχείρημα είχε αρκετές δυσκολίες, καθώς σύμφωνα με το Σύνταγμα, η κυβέρνηση πρέπει να πάει σε εκλογές, μετά την 1η Μαρτίου και με ενσωματωμένα τα στοιχεία της νέας απογραφής, τα οποία, θα πρέπει να δημοσιευτούν μέχρι το τέλος του χρόνου. Οπότε και το σενάριο μπήκε στο συρτάρι.

Οι επερχόμενες αλλαγές στον αριθμό των εδρών κάποιων νομών, παρ ότι τελική εικόνα δεν πρόκειται να υπάρξει μέχρι τη δημοσιοποίηση των ακριβών στοιχείων της νέας απογραφής, έχει προκαλέσει νευρικότητα στη γαλάζια Κ.Ο. και ιδιαίτερα στις περιοχές που εκτιμάται ότι θα υπάρξουν αλλαγές.

Μετακίνηση εδρών από 8 έως 10 περιφερειακές εκλογικές περιφέρειες

Αναφερόμενες στις αλλαγές εδρών, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θ. Λιβάνιος, ο οποίος και ασχολείται εντατικά με την ανάλυση των δημοσκοπήσεων, είχε εκτιμήσει πρόσφατα ότι θα είναι αριθμητικά μικρότερες από όσες είχαν ακουστεί το 2021, όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα τα προσωρινά στοιχεία της απογραφής. Σύμφωνα με τους δικούς του υπολογισμούς, αναμένεται μετακίνηση εδρών από 8 έως 10 περιφερειακές εκλογικές περιφέρειες προς εκλογικές περιφέρειες της τ. Β΄Αθηνών, της Ανατολικής Αττικής, των δύο εκλογικών περιφερειών της Θεσσαλονίκης και δύο ακόμα περιφερειών.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος αναφερόμενος στο θέμα πριν από λίγο καιρό είχε τονίζει ότι «αυτό που αναμένεται είναι η κατά κανόνα μετακίνηση ορισμένων εδρών από περιφερειακές εκλογικές περιφέρειες (όχι εκτιμώ πάνω από 8-10 τον αριθμό) προς εκλογικές περιφέρειες της τ. Β’ Αθηνών, της Ανατολικής Αττικής, τις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης και ενδεχομένως 1-2 άλλων περιφερειών».

Σύμφωνα, πάντως, με τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις, οι νομοί στους οποίους οι γαλάζιοι θα δώσουν σκληρή μάχη για την εκλογή ή επανεκλογή τους είναι οι Σέρρες, η Αιτωλοακαρνανία και πιθανόν κάποιοι ακόμα νομοί, όπως η Αρκαδία, η Άρτα, η Αχαία, η Δράμα, η Θεσπρωτία, η Ηλεία, η Καρδίτσα, τα Ιωάννινα, το Κιλκίς, η Κοζάνη, οι Κυκλάδες, η Λακωνία, η Λάρισα, η Μεσσηνία, η Φθιώτιδα, η Φλώρινα, η Πέλλα, η Πιερία και η Χίο.

Αν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, τότε οι έδρες που θα χαθούν, θα κατευθυνθούν προς την Α΄Αθηνών, τον Βόρειο τομέα), τον Δυτικό τομέα, τον Νότιο Τομέα, την Α΄Πειραιώς, τη Β΄Πειραιώς, την Ανατολική Αττική, τη Δυτική Αττική, την Α΄Θεσσαλονίκης, και τα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα πάντα με τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις, δεν αναμένονται αλλαγές στην Αργολίδα, τη Βοιωτία, τον Έβρο, την Ευρυτανία, τα Γρεβενά, τη Ζάκυνθο, την Ημαθία, το Ηράκλειο, τη Β΄Θεσσαλονίκης, την Καβάλα, την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά , την Κορινθία , το Λασίθι , τη Λέσβο , τη Λευκάδα , την Ξάνθη , την Πρέβεζα, το Ρέθυμνο , τη Ροδόπη , τη Σάμο, τη .Φωκίδα, τη Χαλκιδική και τα Χανιά.

Και βέβαια, σύμφωνα με τη σημερινή εικόνα, η Θεσπρωτία από διεδρική, θα γίνει μονοεδρική, γεγονός που έχει και αυτό την πολιτική του σημασία.

Πηγή: Έλλη Τριανταφύλλου, ieidiseis 


«Τέτοιες πρακτικές δεν είναι ανεκτές στη ΝΔ»

Ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης βρέθηκε εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ύστερα από τα όσα έγιναν γνωστά για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες που δεν συνάδουν με αυτές ενός εκλεγμένου μέλους του Κοινοβουλίου, ενώ εγείρονται σημαντικά ηθικά ζητήματα, όπως σημειώνουν πηγές του κυβερνώντος κόμματος.

Μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες ότι ήταν ιδιοκτήτης εισπρακτικής εταιρείας που είχε αγοράσει «κόκκινα δάνεια», ενώ παράλληλα το νομικό του γραφείο είχε συνάψει σύμβαση με τα ΕΛΤΑ, δηλαδή μια εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα, κλήθηκε για εξηγήσεις από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Μπούγα, ύστερα από εντολή του Κ. Μητσοτάκη προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις. Όπως γίνεται αντιληπτό αυτές δεν ήταν πειστικές και η περίπου μισής ώρας συνάντηση επιβεβαίωσε αυτό που ψιθυριζόταν από νωρίς το πρωί χθες, ότι δηλαδή δεν υπάρχει θέση για τον κ. Πάτση στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές και πράξεις δεν είναι ανεκτές», όπως σημείωνε αρμόδια πηγή και με μια λιτή ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ», ανακοινώθηκε η διαγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής είχε εντοπίσει στο παρελθόν την συμμετοχή του κ. Πάτση σε εταιρείες που έχουν έδρα στο εξωτερικό, κάτι που είναι παράνομο, και του είχαν γίνει συστάσεις, αλλά περιορίστηκε σε αυτές και στη συνέχεια η υπόθεση έκλεισε. Ο βουλευτής Γρεβενών «αδιαφόρησε και δεν συμμορφώθηκε με τις συστάσεις», όπως τονίζουν γαλάζιες πηγές, «κάτι που αποτελεί απαράδεκτη συμπεριφορά», συμπληρώνουν.

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ζήτησε από τον κ. Πάτση να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του, ωστόσο ο ίδιος δείχνει απτόητος από τα όσα συνέβησαν και επέλεξε να παραμείνει μέλος του κοινοβουλίου ως ανεξάρτητος βουλευτής στέλνοντας και …αγωνιστικό μήνυμα στους κατοίκους των Γρεβενών: 

«Αγαπητοί Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες παραμένω βουλευτής σας, ανεξάρτητος, σε λίγη ώρα θα ανεβεί δελτίο Τύπου από εμένα και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τις λεπτομέρειες. Μέχρι τελευταίας στιγμής θα είμαι ο Ανδρέας που ξέρετε. Σας ευχαριστώ θερμά».

Πηγή: Γιάννης Καντέλης, iefimerida 


Μερικά σημαντικά γεγονότα που έχουν συμβεί ως τώρα εν συντομία μέσα από το κείμενο του Βασίλη Σκουρή για το ieidiseis: 

Μπόχα και δυσωδία απλώνεται στη χώρα, όπως δείχνει σειρά περιστατικών, με κορυφαίο το νέο σκάνδαλο με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση!

-Η Νέα Δημοκρατία, κάτω από τις διαστάσεις που λαμβάνει το θέμα, αναγκάστηκε μετά από τόσες ημέρες που εκκρεμεί το σκάνδαλο να διαγράψει τον βουλευτή της, έναν βουλευτή που αξιοποίησε το Μητρώο Στελεχών του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος!

-Την ίδια στιγμή, πλήρη κάλυψη δίνει το μέγαρο Μαξίμου στον βουλευτή Μαγνησίας Κωνσταντίνο Μαραβέγια, που μέσω εταιρείας της συζύγου του επιχείρησε να λάβει 4,2 εκατομμύρια ευρώ από τον αναπτυξιακό νόμο, κάτι που ρητά απαγορεύεται!

-Τα πόθεν έσχες εμφανίζουν σοβαρό πρόβλημα, καθώς τις οικονομικές του δραστηριότητες –για τις οποίες διαγράφτηκε από τη ΝΔ- ο Ανδρέας Πάτσης τις είχε δηλωμένες στα πόθεν έσχες τα δυο τελευταία χρόνια.

-Η εισαγγελέας της ΕΥΠ, με μια πρωτοφανή της τοποθέτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, διαμηνύει ότι θα παρακολουθούσε ακόμα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν πουλούσε την πατρίδα! Είναι δε εντυπωσιακό ότι δεν υπήρξε έστω κυβερνητική ενόχληση για την τοποθέτηση αυτή της κυρίας Βλάχου!

-Ο («γαλάζιος» παρακαλώ) Δήμαρχος Αλίμου καταγγέλλει δημοσίως πως τον απειλεί ομάδα μπράβων, μεταξύ των οποίων και εν ενεργεία αστυνομικός, για την επαναλειτουργία μαγαζιού της παραλιακής! Μέχρι τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ, δεν υπήρξε ούτε παρέμβαση της δικαιοσύνης, ούτε αντίδραση από την ηγεσία της ΕΛΑΣ ή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

-Πράγματι, όπως έγραψε το iEidiseis, «ούτε στην Ουγκάντα! Τρία χρόνια διαρκεί η λίστα για το χειρουργείο και η «ταρίφα» ανέρχεται από 600 ευρώ και πάνω! Πέντε μήνες η αναμονή για καρκινοπαθείς- σύμφωνα με τα στοιχεία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ!

Πηγή: Βασίλης Σκουρής/ ieidiseis 


Η ανάρτηση Πάτση στο Facebook μετά τις τελευταίες εξελίξεις 

“Αγαπητέ Π.Πολάκη,

Ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλλει κανόνες ευπρέπειας και μάλιστα όταν πρόκειται για δημόσιο διάλογο. Αυτό βέβαια απαιτεί μόρφωση και παιδεία.Ας μπούμε όμως λίγο και στην ουσία. Θεωρείς ότι δεν σου απαντώ και αυτό το βλέπεις ως ομολογία ενοχής μου.Παράδοξη η σκέψη σου. Με καλείς να σου απαντήσω για μια επιχειρηματική δραστηριότητα μου προ 12 ετών, το 2010, ενώ εσύ δεν απαντάς σε τίποτα για τα έργα και τις ημέρες σου ως βουλευτής. Ποιός από τους δυό μας πρέπει να λογοδοτήσει? Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι για σένα μια δύσκολη εξίσωση. Και θα σου πω και κάτι, φιλικά. Δείχνεις εκνευρισμό. Είναι προφανές ότι το έργο μου ως Βουλευτής Γρεβενών αλλά και της κυβέρνησης της ΝΔ σε ενοχλεί. Γιατί ότι δεσμευτήκαμε το κάναμε. Και μας το αναγνωρίζει ο λαός. Και βέβαια ο λαός των Γρεβενών. Είναι και αυτά τα αναθεματισμένα τα γκάλοπ , βλέπεις την πλάτη μας από μακρυά , και αυτό σε θυμώνει.Και προσπαθείς απέλπιδα να απαξιώσεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους. Διότι δεν έχεις να αντιπαρατεθείς στην ουσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο έλληνας στην καθημερινοτητα του. ΥΓ. Αντίθετα με σένα , εγώ δεν θέλω ούτε την διαγραφή σου ούτε την αποπομπή σου.Που θα βρω εξάλλου καλύτερο “σύμμαχο” να μου δίνει πολιτικούς πόντους; ΦιλικάΑνδρέας Πάτσης Βουλευτής Γρεβενών”.

Το σχόλιο του Χρήστου Μουρούτη στην ανάρτηση Πάτση: 

“Είμαι Νέα Δημοκρατία και στηρίζω ως απλός ψηφοφόρος εξωτερικού, την κυβέρνηση. Θεωρώ λάθος και κατάχρηση να μείνετε ως βουλευτής από τη στιγμή που κάνατε business έχοντας το ασυμβίβαστο. Δικαίωμά σας να κάνετε ότι θέλετε ως ελεύθερος επαγγελματίας αλλά όχι και ως βουλευτής. Είναι απαράδεκτο επίσης να ματώνετε εμάς που ακολουθούμε το κόμμα αυτό και να πρέπει να απολογούμαστε για έναν βουλευτή που ενήργησε παράτυπα εκθετοντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.Σας παρακαλώ δείξτε ντομπροσύνη και παραιτηθείτε από την έδρα σας για τους ελάχιστους μήνες εναπομένουσας θητείας”.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Πάτσης απήντησε στο σχόλιο Μουρούτη το εξής:

“παράτυπα? Σε ποιο θέμα ακριβώς? Και τι δεν ήταν γνωστό στην κυβέρνηση απο τις όποιες δραστηριότητές μου?”.

Mε τον Χ. Μουρούτη να ανταπαντά σε αυτό:

“Δεν μπορώ να ξέρω τις λεπτομέρειες επειδή και εγώ ζω στο εξωτερικό. Ωστόσο απλά βλέπω ως υπερβολή να πάει ένα δικηγορικό γραφείο να προτείνει υπηρεσίες σε εταιρεία του ευρύτερου δημοσίου τομέα (με την DLA PIPER που έχω συνεργαστεί για θέματα δικά μας στη Σόφια, οσο η DLA ειχε εκπροσώπους) ενόσο ο partner είναι ενεργός βουλευτής. Σε αυτά τα θέματα απαιτείται υπερβολική ευαισθησία. Ακόμα και να θεωρείτε πώς έχετε δίκαιο θα πρέπει να παραιτηθείτε και να αφήσετε καθαρό τον χώρο για να μπορέσει να λειτουργήσει η κυβέρνηση”.

skholia-moyrouti.png

Σάλος στο Twitter μετά το σκάνδαλο:

Πάρτι γίνεται στο μεταξύ από χθες στο Twitter μετά τις σχετικές αποκαλύψεις.

Δείτε μερικά από τα tweets:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα