Taste me: Λεμονάδες και μπισκότα για τον Ismael Lo

Λίγο πριν τη συναυλία του Ismael Lo, αύριο στο λόφο της Σάνη, στα πλαίσια του Sani Festival 2012, συναντήθηκα με τη Γεωργία και τη...

Taste me: Εσύ πόσο hipster θέλεις στο φαγητό σου;

Η λέξη hipster χρησιμοποιείται για να περιγράψει την κοινωνική ομάδα που απαρτίζεται από άτομα νεαρής ηλικίας, μορφωμένα, με διάθεση καλλιτεχνική και έντονη αποστροφή προς...

TASTE ME: Ένα Club Σαλόνι!

Μαγειρεύοντας με τον Χρόνη Δαμαλά Γνώρισα το Χρόνη πριν τρία χρόνια, όταν κάναμε μία μικρή συνέντευξη για το περιοδικό. Σήμερα ο Χρόνης είναι ένα από...

Taste me: Η γαστρονομία το 2012

Το φαγητό ως πολιτική πραξη: Η εναλλακτική αγροτική παραγωγή. Από τις μικρες γλάστρες με τα μυρωδικά στο παράθυρο της κουζίνας στις γλάστρες στο μπαλκόνι,...

Taste me: Μία συνάντηση και μία συνταγή για βασιλόπιτα

Συνάντησα το Χρήστο Ιωαννίδη τις πρώτες μέρες του 2007, σε μία κοπή πίτας. Πέντε χρόνια μετά, με αφορμή την έκδοση του πρώτου του βιβλίου,...

Taste me: The cake

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω για ποιό λόγο να υπάρχουν τόσες διαφορετικές παραλλαγές για να φτιάξεις ένα cake. Φαντάζομαι πως έχει να κάνει με...

Taste me: Η αυθεντική ιταλική Carbonara

Μία εξαιρετικά απλή συνταγή, που έχει γνωρίσει αμέτρητες παραλλαγές αλλά και κακοποιήσεις. Αγαπημένο πιάτο των ανθρακορύχων, η carbonara, είναι ένα πιάτο πλούσιο σε γεύση,...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΒΡΑΔΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ: Los Topografos

Δηλώστε συμμετοχή για 1 διπλή πρόσκληση για τις 26/3, μια διπλή για τις 27/3 και μια διπλή για τις 28/3.

ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ

Ένα Υπόγειο των θαυμάτων στη Μελενίκου

Ένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος που δεν του αρέσουν οι μουσικές ταμπέλες